Home » Agenda » 11 dec. – Levenskunst voor wie goed oud wil worden

11 dec. – Levenskunst voor wie goed oud wil worden

Loslaten en thuiskomen. Dat zijn thema’s van een lezing op 11 december georganiseerd door Metgezel in Zingeving, Oisterwijk (NB). Gastsprekers zijn bisschop Gerard de Korte en Liesbeth Lautenschultz-van Heiningen.

Iedereen staat soms voor de vraag: hoe laat ik mijn werk los, wanneer durf ik mijn hart te volgen, hoe weet ik dat ik de juiste keuze maak en waar kom ik thuis?

Is er thuiskomen vóór het sterven? En wat moet er gebeuren voordat een mens thuis mag komen? Zoveel vragen in zoveel mogelijke gebeurtenissen in het alledaagse leven.

Daarom heeft spiritueel centrum Metgezel in Zingeving twee deskundige gastsprekers uitgenodigd om hun inzichten te delen over levenskunst en goed oud worden.

Deze gastsprekers zijn: Bisschop Gerard de Korte en Liesbeth Lautenschultz-van Heiningen.

Bisschop Gerard de Korte werd in 2015 verkozen tot ‘Theoloog des vaderlands‘. Sinds 2016 moet hij het bisdom Groningen loslaten om in mei 2016 een thuis te vinden in het Brabantse bisdom Den Bosch. Samen met Leo Fijen schreef hij een boek geschreven over loslaten en thuiskomen.

Liesbeth Lautenschutz-van Heiningen is weduwe, moeder van twee zonen en oma van een kleinzoon. Zij was 35 jaar werkzaam in het welzijnswerk, waarvan de laatste 14 jaar in Oisterwijk als medewerkster van ContourdeTwern. Sedert 15 maanden in zij met vroegpensioen.

Alle belangstellenden zijn van Harte Welkom.

Praktische informatie:

Maandag 11 december 2017.
Inloop: vanaf 13.30 uur. Start lezing: 14.00 uur.
Waar: De Voorhof, Kerkstraat 64, 5061 EK Oisterwijk.
Toegang: 3 euro, koffie/thee bij ontvangst en bij pauze inbegrepen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef uw reactie

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

 tekens beschikbaar

*