Home » Agenda » 23-25 mrt. – Passie voor compassie: ontmoetingsweekend voor jongeren

23-25 mrt. – Passie voor compassie: ontmoetingsweekend voor jongeren

Een weekend voor jonge mensen tussen 20 en 35 jaar, die zich willen bezinnen op compassie/barmhartigheid en dat willen doen samen met jongeren uit verschillende levensbeschouwelijke tradities. Thema van dit weekend: Op zoek naar verbinding.

Rondom het thema ‘Passie voor Compassie’ gaan jongeren met elkaar in gesprek, gevoed door inspirerende sprekers vanuit verschillende tradities. De organisatie in handen van de Beweging van barmhartigheid in Vught en die schrijft over dit weekend: “Zonder voorbij te gaan aan de verschillen, willen we met elkaar in dialoog gaan over wat ons bindt en wat compassie daarbij kan betekenen. We willen actief werken aan een samenleving waarin afkomst en levensovertuiging geen kloof veroorzaken en waarin alle Nederlanders zich thuis voelen. Wij geloven dat het kan! Door bewuster en vanuit compassie, mededogen en barmhartigheid te leven.”

De gastdocenten voor dit weekend zijn Chantal Suissa en Rikko Voorberg en Fatima Elatik.

Ben je tussen de 20 en de 35 jaar? Nieuwsgierig naar wat anderen en jouzelf bezielt? Op zoek naar bondgenoten? Wil jij als bruggenbouwer in jouw omgeving actief zijn? Op zoek naar bemoediging en inspiratie? Meld je dan aan via www.barmhartigheid.nl.

Praktische informatie

Data 23 – 25 maart 2018
Locatie Kloosterhotel ZIN, Boxtelseweg 58 in Vught

Kosten Tarief I: € 75, tarief II: € 150; het lage tarief geldt voor mensen met een minimuminkomen (kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname).

Aantal deelnemers: maximaal 20 personen

Voor meer informatie neem contact op met Willie Gardien, coordinatie@barmhartigheid.nl
of +31(0)73 657 70 44 of via www.barmhartigheid.nl

Print Friendly, PDF & Email

Geef uw reactie

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

 tekens beschikbaar

*