Home » Agenda » 17 t/m 19 apr. – Op de rotonde van de levenskunst

17 t/m 19 apr. – Op de rotonde van de levenskunst

Vanwege de aanhoudende belangstelling biedt Metgezel in Zingeving ook in het voorjaar van 2020 bezinningsdagen aan: ‘Op de rotonde van de levenskunst’, van 17 tot en met 19 april de abdij van Postel.

Metgezel in Zingeving laat zich inspireren door interreligieuze, psychologische en filosofische wijsheden en legt een verband tussen Oost en West. Beide tradities hebben als overeenkomst dat zij verwijzen naar de binnenkant van de mens bij de keuze voor (h)echte en waardevol leven.

Het dagelijkse leven, gekenmerkt door kleine en diepe dalen, kan ons leven uit balans brengen en ernstig verstoren. Tijdens de bezinningsdagen worden deelnemers uitgedaagd te blijven zoeken naar persoonlijke veerkracht.

Praktische informatie

Vrijdag 17 april 2020 vanaf 10.00 uur t/m zondag 19 april 2020 tot 16.30 uur, Norbertijnenabdij van Postel (België, in het grensgebied met Nederland)

Kosten: € 185,- incl. alle maaltijden en lakens. Aan elke deelnemer wordt een individuele gastenkamer toegewezen. Uiterste inschrijvingsdatum: vóór maandag 23 maart 2020. Inschrijven kan via de website www.metgezelinzingeving.com of via e-mail: info@metgezelinzingeving.com.

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef uw reactie

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

 tekens beschikbaar

*