Home » Agenda » 19 okt. – Lieddag Ekklesia Amsterdam
Mark Walter (l) en Charley Bo Meijering

19 okt. – Lieddag Ekklesia Amsterdam

Ekklesia Amsterdam zet de traditie van Amsterdamse lieddagen voort. Met nieuwe gezichten en bovendien op een nieuwe plek. Samen een dag lekker zingen: kennismaken met nieuwe composities op gedichten van Huub Oosterhuis en daarnaast ook wat klassiekers opdelven. Deze editie onder leiding van Mark Walter en Charlie Bo Meijering – en gemodereerd door Mirjam Rigterink (respectievelijk dirigent, pianist en voorganger in de Ekklesia Amsterdam).

Voor kerkkoren en hun dirigenten, koorcommissies, fans van de liederen van Huub Oosterhuis en iedereen die graag mee wil zingen.

Deelname kost €25 (inclusief bladmuziek, koffie en thee) voor een programma van half elf ’s ochtends tot vijf uur ’s middags. Aanmelding vooraf is noodzakelijk in verband met het aantal te drukken koorpartijen en de capaciteit van de kerk.

Datum: zaterdag 19 oktober 2019

Plaats: Keizersgrachtkerk Keizersgracht 566, 1017 EM Amsterdam.
De Keizersgrachtkerk is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer: vanaf Amsterdam Centraal gaan tramlijnen 2, 11 en 12 naar halte Keizersgracht. Vanaf daar is het ongeveer 100 meter lopen.

Tijd: 10.30-17.00 uur

Toegang: € 25 (inclusief bladmuziek, koffie en thee)

Opgave viasecretariaat@ekklesia-amsterdam.nl

Print Friendly, PDF & Email

Geef uw reactie

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

 tekens beschikbaar

*