Home » Agenda » 20 nov – 22 nov: Stilte als nieuwe luxe…? Vanuit de wonde, samen op weg naar verwondering

20 nov – 22 nov: Stilte als nieuwe luxe…? Vanuit de wonde, samen op weg naar verwondering

Vanwege de aanhoudende belangstelling en het succes van de voorbije jaren biedt ‘Metgezel in Zingeving’ ook komende tijd weer bezinningsdagen aan.  Zo is er  vrijdag 20 november 2020 vanaf 10.00 uur t/m zondag 22 november 2020 tot 16.30 uur het weekend ‘Stilte als nieuwe luxe…? Vanuit de wonde, samen op weg naar verwondering’.

Locatie: Norbertijnenabdij van Postel (België, in het grensgebied met Nederland)

Kosten: €185,- Incl. alle maaltijden en lakens. Aan elke deelnemer wordt een individuele gastenkamer toegewezen.

Inhoud: Elk mensenleven kent wonden die geheeld willen worden. Door een spirituele benadering van deze wonden kunnen zij een bron gaan vormen om opnieuw uit te groeien tot verwondering. Daarbij zijn mededogen en overgave bijzondere aandachtspunten. Naast de interactieve uitwisseling besteden we aandacht aan stilte en meditatie om te komen tot dat wat wezenlijk is, tot de kern van ons Zijn. In het hart van de stilte gebeuren de grote dingen en worden de geheimen van het leven fluisterend hoorbaar. Het geluid van de stilte leidt naar werkelijke vrede en vreugde in ons leven, een weg van innerlijke bevrijding die doorwerkt in ons dagelijks bestaan.

Uiterste inschrijvingsdatum: Vóór maandag 30 oktober 2020. Inschrijving : Via onze website www.metgezelinzingeving.com. Of via email: info@metgezelinzingeving.com. De inschrijving is pas definitief na verplichte aanmelding en na ontvangst van het gevraagde voorlopig inschrijvingsgeld tot de uiterste vermelde inschrijvingsdatum. (Maximaal aantal deelnemers is 12.)

Meer informatie: zie www.metgezelinzingeving.com

Of bel: met Karin en Jan +31 (06)13416942 Nederland / +32 (0498)423688 België.

————————————————————-

Over ‘Metgezel in Zingeving’

‘Metgezel in Zingeving’ laat zich inspireren door interreligieuze, psychologische en filosofische wijsheden. Vanuit hun deskundige opleidingen willen de begeleiders Jan Daem en Karin Segers de verbinding leggen tussen Oost en West. De overeenkomst die zij zien in deze rijke tradities is dat zij beide verwijzen naar de binnenkant van de mens. “Het dagelijkse leven, gekenmerkt door kleine en diepe dalen, kunnen ons leven uit balans brengen en ernstig verstoren. Daardoor worden we uitgedaagd om samen met de deelnemers in een zingevende opdracht te blijven zoeken naar de persoonlijke veerkracht van elke mens en wel in verhouding tot de draaglast en draagkracht… om te worden wie je ten diepste bent.”

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef uw reactie

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

 tekens beschikbaar

*