Home » Agenda » 9 nov. – Geestdriftfestival 2019

9 nov. – Geestdriftfestival 2019

Op zaterdag 9 november vindt in de Utrechtse Pieterskerk  de zevende editie van het Geestdrift Festival plaats.

In het Nederlandse festivallandschap onderscheidt het Geestdrift Festival zich van andere festivals door een eigenzinnig programma waar levensbeschouwing, engagement en schoonheid elkaar ontmoeten. Dit is een festival waar je als bezoekers telkens wordt verrast, ontroerd en geïnspireerd.

In een tijd waarin polarisatie, en identiteitspolitiek gemeengoed lijken, staat het Geestdrift Festival dit jaar in teken van de Apocalyps. Apocalyps betekent de onthulling van kennis, een vergezicht, een visioen. Het Geestdrift Festival belooft haar bezoekers een openbaring van kunst, zingeving en inspiratie. En daarvoor zijn een aantal zeer bijzondere sprekers, muzikanten en kunstenaars uitgenodigd.

Met dit jaar de filosoof en politiek activist die de stem van het post-Joegoslavië wordt genoemd, Srećko Horvat. De Ierse dichter-theoloog en vredesactivist, Pádraig Ó Tuama. Priester, schrijver, kunstenares en dochter van de Zuid-Afrikaanse bisschop Tutu, Mpho Tutu van Furth. Politica en wereldverbeteraar Marianne Thieme. Muzikanten David Åhlén en Listener. De uit LA afkomstige Noord-Ierse filosoof Peter Rollins. De film Strange Negotiations van de award-winning regisseur Brandon Vedder – over het leven van David Bazan (Pedro the lion). En – uiteraard – nog heel veel meer.

Wanneer: Zaterdag 9 november 2019 van 12:00-00:00, Pieterskerk Utrecht

Tickets via: www.geestdriftfestival.nl/tickets

Meer info via: www.geestdriftfestival.nl

Print Friendly, PDF & Email

Geef uw reactie

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

 tekens beschikbaar

*