Home » Agenda » v.a. 2 juli – Zomer-Zon-reis naar je ziel

v.a. 2 juli – Zomer-Zon-reis naar je ziel

‘Metgezel in Zingeving’ organiseert een vijfdaagse spirituele vakantie in ‘Rustpunt’, het Karmelitaans Centrum voor verstilling en verdieping te Gent.

Uit de programma-informatie: “De langste reis is de reis naar binnen (Dag Hammarskjöld). Een gewone vakantiereis vraagt een goede voorbereiding; zo ook deze spirituele reis. We ledigen onze rugzak van dat wat overbodig is, waardoor er ruimte komt voor nieuw voedsel. Via allerlei paden en wegen zullen we nieuwe avonturen beleven. We zullen mooie wouden verkennen, bergtoppen beklimmen, maar ook gaan langs steile afgronden en misschien door diepe dalen. We zullen draken tegenkomen om te trotseren en het verweesde kind in ons dat om aandacht en liefde vraagt. We mogen hierbij vertrouwen op ons innerlijk kompas en de hand van de Onzichtbare die ons begeleidt op onze wegen.

In de ochtenden gaan wij met elkaar in gesprek om elkaar te versterken en om als metgezellen op reis te gaan. In de middagen zijn de ‘rustpunten’ in de geestelijke trektocht en is er gelegenheid om vakantie te houden bij enkele begeleide uitstappen in het mooie Gent, waarbij deelname vrij is. In de avond sluiten we aan bij de dagsluiting van de paters en is ruimte voor vrijblijvend gezellig samen zijn.”

Praktische info in het kort

Wat:
Vijfdaagse vakantiebezinning: Zomer-Zon-reis naar je ziel

Wanneer:
Maandag 2 juli 2018 vanaf 10.00 t/m vrijdag 6 juli 2018 tot 16:30 uur

Waar:
Het Rustpunt ‘in hartje Gent ‘ (België), Karmelitaans Centrum

Kosten:
€ 325,- Incl. maaltijden en lakens

Uiterste inschrijvingsdatum:
Vóór maandag 11 juni 2018.

Alle informatie, aanmelding en inschrijving, zie:
Metgezel in Zingeving
Jan Daem en Karin Segers
www.metgezelinzingeving.com
telefoon: 06-13416942

Print Friendly, PDF & Email

Geef uw reactie

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

 tekens beschikbaar

*